top
vänstersida
 
Kreditupplysningar

Vid analys av våra kunders kreditpolicy brukar vi nästan alltid framhålla vikten av att arbeta effektivt med kreditupplysningar. Naturligtvis arbetar vi själva dagligen med detta både för vår egen del och för våra kunder. Vi är också återförsäljare av kreditupplysningar. På så sätt kan även våra mindre kunder åtnjuta priser som annars är förbehållna stora förbrukare av kreditupplysningar.

Vi arbetar mycket med Kreditupplysningar i utlandet. I Sverige är vi bortskämda med hur enkelt det är att ta fram information om företag och privatpersoner. När man gör affärer med utlandet blir det genast mer besvärligt.

Att kunna få relevanta upplysningar på kunder och samarbetspartners är ett viktigt verktyg för svenska företag vid utlandsaffärer. Colfin erbjuder en helhetslösning genom att dels arbeta med databaserade utlandsupplysningar, dels med manuella kreditupplysningar. För detta ändamål använder vi vårt nätverk där respektive representant på plats kan göra nödvändiga efterforskningar och snabbt presentera färsk och relevant information. Vid behov ser Colfin till att den blir översatt till svenska.

Påminnelsehantering

Det blir allt vanligare att man vill lägga ut sin påminnelsehantering till en extern part. Efter att vår kund skickat sin faktura kan vi ta hand om påminnelsehanteringen. På så sätt säkerställer vi att uteblivna eller sena betalningar krävs in på snabbast möjliga sätt.

Övriga tjänster

Genom våra samarbetspartner kan vi erbjuda helhetslösningar inom ekonomifunktionen. Förutom våra egna tjänster är exempel på detta fakturaköp, fakturahantering och s.k. outsourcing av hela eller delar av ekonomifunktionen.

meny
adress
Startsida Om oss Kontakt English Inkasso Juridik övriga tjänster